Αρχική » Ανάγκασε διαχειρίστρια εταιρεία να απολογηθεί σε έφεσή της ότι ,”δεν έκανε στρεψοδικία”, μεγάλη επιτυχία του Σάκη Τζήμα και των συνεργατών του.

Ανάγκασε διαχειρίστρια εταιρεία να απολογηθεί σε έφεσή της ότι ,”δεν έκανε στρεψοδικία”, μεγάλη επιτυχία του Σάκη Τζήμα και των συνεργατών του.

by billakos

Την μια μετά την άλλη δίκη κερδίζει ο Σάκης Τζήμας με τους συνεργάτες του, για την μη νομιμοποίηση των διαχειρίστριων εταιρειών και των funds.

Οι συμβάσεις αγοροπωλησίας τραπεζών και Funds ακολούθως και μεταξύ funds και διαχειρίστριων εταιρειών πάσχουν, δεν μπορούν μάλιστα να θεραπευθούν .

Οι περισσότερες από αυτές είναι ανύπαρκτες πάσχουν δε κατ’ άρθρο 925ΚΠολΔ της πρ. 1. Προσπαθούν μάλιστα να παραπλανήσουν τα δικαστήρια όπως και στην περίπτωση αυτή που η διαχειρίστρια εταιρεία, όμως έκανε στρεψοδικία, κάτι που δεν πέρασε, αφού άπαντα αποκαλύφθηκαν από τον Σάκη Τζήμα και τους συνεργάτες του.

Με αυτή την απόφαση αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η Ελληνική δικαιοσύνη λειτουργεί δήλωσε ο κύριος Σ.Τζήμας.

Ότι και να ψηφίσουν υπέρ των funds και διαχειρίστριων εταιρείων είπε αυτές οι συμβάσεις πάσχουν και ακολούθως είναι μάλιστα άκυρες, οι περιλήψεις που προσκομίζουν οι εταιρείες στα δικαστήρια είναι της ομαδικής σύμβασης και δεν μπορεί από εκεί να αποδειχθεί η νομιμοποίηση των διαχειρίστριων εταιρειών και η αγοροπωλησία του εκάστοτε δανείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ