Αρχική » Ο Σάκης Τζήμας το είχε προβλέψει στην εκπομπή του: Οι τράπεζες θα παίρνουν τα σπίτια χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση την δανειοληπτών αποφάσισε η κυβέρνηση.

Ο Σάκης Τζήμας το είχε προβλέψει στην εκπομπή του: Οι τράπεζες θα παίρνουν τα σπίτια χωρίς καμία πρότερη ενημέρωση την δανειοληπτών αποφάσισε η κυβέρνηση.

by billakos

Η μασκότ της εκπομπής είναι τα “κοράκια” τα oποία ΠΛΕΟΝ ενισχύονται απέναντι στους δανειολήπτες ακόμα περισσότερο αφού εκτός της απόφασης της Ολ.Α.Π 1/2023 η κυβέρνηση η οποία κατά την προσφιλή τακτική της κατέθεσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα τροπολογία, καταργεί ουσιαστικά τις ελάχιστες βελτιώσεις, που εγκρίθηκε μόλις πριν δύο εβδομάδες ενσωματώνοντας στην ελληνική νομοθεσία -όπως υποχρεούνταν εξαντλώντας όμως κάθε χρονικό περιθώριο- την ευρωπαϊκή οδηγία 2021/2167 για την ενημέρωση των οφειλετών.

Δηλάδη θα δούμε ακόμα και να παίρνουν σπίτια οι διάφορες εταιρείες χωρίς καν να έχουν ενημερώσει τους δανειολήπτες, μολονότι οι αγοροπωλησίες που έλαβαν χώρα από το έτος 2019 οι περισσότερες πάσχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ