Αρχική » «Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια», λέει ο Χατζηδάκης

«Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια», λέει ο Χατζηδάκης

by billakos

Στο γεγονός ότι η ΑΑΔΕ μπορεί να επιτύχει πολλά περισσότερα από ελέγχους σε δεξιώσεις γάμου αναφέρεται με ανάρτησή του στο TikTok ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός αναφέρεται μεταξύ άλλων στο στο ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή που θα εφαρμοστεί στο 2024.

Αναλυτικά ο υπουργός έγραψε:

«Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια! Ούτε έχει «Ράμπο» που κυνηγάνε αποκλειστικά τη φοροδιαφυγή, στο Instagram και στο Tiktok! Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή και θα το εφαρμόσουμε φέτος, το 2024:

Επεκτείνονται τα POS σχεδόν παντού. Διασυνδέονται οι ταμειακές μηχανές με τα POS στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αξιοποιούνται νέα, ψηφιακά εργαλεία παντού: το Mydata, ψηφιακό πελατολόγιο, ψηφιακό δελτίο αποστολής και ηλεκτρονική τιμολόγηση οριζόντια.

Εφαρμόζεται ήδη η απαγόρευση χρήσης μετρητών κατά την αγοραπωλησία ακινήτων. Ψηφίσαμε ήδη και ξεκινάμε να εφαρμόζουμε την πιο αυστηρή ρύθμιση που πέρασε ποτέ για το λαθρεμπόριο των καυσίμων.

Μετά από πολλά χρόνια, ο μισθωτός και ο συνταξιούχος θα πληρώσει μεσοσταθμικά λιγότερους φόρους από ό,τι ο ελεύθερος επαγγελματίας. Και οι πόροι από τον περιορισμό της φοροδιαφυγής πάνε ήδη στην ενίσχυση της κοινωνικής μας πολιτικής!»

Δείτε το βίντεο

*ΒEHIND THE SCENES* Επεκτείνονται τα POS σχεδόν παντού. Μόνο τα παγκάρια των εκκλησιών θα μείνουν απέξω. Να το πω για τα παγκάρια των εκκλησιών ή να μην το πω;

@kostis_hatzidakis Η ΑΑΔΕ δεν είναι μόνο για γάμους και βαφτίσια! Ούτε έχει «Ράμπο» που κυνηγάνε αποκλειστικά τη φοροδιαφυγή, στο Instagram και στο Tiktok! Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη φοροδιαφυγή και θα το εφαρμόσουμε φέτος, το 2024. #tiktokgreece #fypgreece #politiki #ellada #greece #politics ♬ πρωτότυπος ήχος – Kostis HatzidakisΠερισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ