Αρχική » Κιλκίς: Τρακτέρ παρέταξαν οι αγρότες στο τελωνείο Ευζώνων – «Θα παραμείνουμε εδώ έως τη συνάντηση της Τρίτης»

Κιλκίς: Τρακτέρ παρέταξαν οι αγρότες στο τελωνείο Ευζώνων – «Θα παραμείνουμε εδώ έως τη συνάντηση της Τρίτης»

by billakos

Στο τελωνείο Ευζώνων βρέθηκαν αγρότες από το Κιλκίς με τα τρακτέρ τους, εν μέσω κινητοποιήσεων και εν αναμονή της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την Τρίτη.

Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην άκρη του δρόμου, με σκοπό να παραμείνουν στο σημείο τουλάχιστον μέχρι και τη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον πρωθυπουργό.

Αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, οι αγρότες σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του τελωνείου για τα φορτηγά που διέρχονται από εκεί

Στιγμιότυπο από τον δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Ευζώνων (Πηγή: Thestival)

Οι αγρότες του Κιλκίς αναμένουν με αγωνία την έκβαση της συνάντησης προκειμένου να αποφασίσουν αν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αποκλεισμό του τελωνείου για τα φορτηγά που διέρχονται από εκεί.

Η Ελληνική Αστυνομία είχε στήσει φραγμούς με άνδρες των ΜΑΤ που είχαν παραταχθεί στο σημείο, ώστε να μην καταφέρουν οι αγρότες να προσεγγίσουν το τελωνείο.

Εκείνοι, παρ’ όλα αυτά, διήλθαν με τα τρακτέρ τους μέσα από τα χωράφια και ύστερα από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, τους επετράπη να περάσουν.

Δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί έξω από το τελωνείο ώστε να αποτρέψουν τους αγρότες να προσεγγίσουν

Οι αγρότες σκοπεύουν σε αποκλεισμό του τελωνείου αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους αύριο (Πηγή: Thestival)

Δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το τελωνείο Ευζώνων (Πηγή: Thestival)

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ