Αρχική » Καλαμάτα: Αυγά και πατάτες έριξαν αγρότες σε ΔΕΗ και ΔΟΥ την ώρα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό

Καλαμάτα: Αυγά και πατάτες έριξαν αγρότες σε ΔΕΗ και ΔΟΥ την ώρα της συνάντησης με τον πρωθυπουργό

by billakos

Σε «αναμμένα κάρβουνα» παραμένουν οι αγρότες, οι οποίοι αναμένεται σήμερα στις 17:00 στη Λάρισα να αποφασίσουν για περαιτέρω κλιμάκωση ή αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Χαρακτηριστική του αναβρασμού που επικρατεί στον κόσμο της αγροτιάς ήταν μία ακόμα κινητοποίηση στην Καλαμάτα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση της αντιπροσωπείας των αγροτών με τον πρωθυπουργό.

Κομβόι τρακτέρ ξεκίνησε από το μπλόκο στον σταθμό της Μεσσήνης, κάποια από τα οποία απέκλεισαν τις εισόδους ΔΟΥ και ΔΕΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tharrosnews.gr, κομβόι τρακτέρ, το οποίο ξεκίνησε από το μπλόκο που έχει στηθεί στον  σταθμό της Μεσσήνης, έφτασε αρχικά στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αρτέμιδος και στη συνέχεια στη ΔΟΥ Καλαμάτας.

Εκεί αγροτικά μηχανήματα απέκλεισαν τις εισόδους.

Στη συνέχεια, οι διαμαρτυρόμενοι πέταξαν πατάτες στο εσωτερικό του κτιρίου της ΔΕΗ και αυγά στην κεντρική είσοδο της ΔΟΥ.

Στη συνέχεια αποχώρησαν για να επιστρέψουν στο μπλόκο της Μεσσήνης.

Επικρατεί δυσαρέσκεια

Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκπρόσωπος των αγροτών δήλωσε ότι «δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας, θα αποφασίσουμε στα μπλόκα μας».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατεί δυσαρέσκεια αλλά και δυσπιστία με επικρατέστερο σενάριο να είναι η κλιμάκωση του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA στο τραπέζι παραμένει η κάθοδος των τρακτέρ στην Αθήνα και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αυτό γίνει ακόμα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά από διεξοδικό διάλογο και ανάλυση όλων των δεδομένων.

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ