Αρχική » Ήττα αξιοπιστίας από τον Μητσοτάκη, έσπασε από τηλεθέαση η χθεσινή εκπομπή του Δώσε Λύση με τον Σάκη Τζήμα με φιλοξενούμενο τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φαραντούρη.

Ήττα αξιοπιστίας από τον Μητσοτάκη, έσπασε από τηλεθέαση η χθεσινή εκπομπή του Δώσε Λύση με τον Σάκη Τζήμα με φιλοξενούμενο τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φαραντούρη.

by billakos

Στη Βουλή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στο πρόσωπό του, ως υποψηφίου, είπε, οτι ο Ευρωβουλευτής που εμφανίζεται στα κανάλια και επικαλείται την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για να ρίξει την Κυβέρνηση.

Η χθεσινή παρουσία του κυρίου Νίκου Φαραντούρη στη τηλεόραση του ASTRATV ανέδειξε την αήθη επίθεση του Μητσοτάκη στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, ο οποίος αποκατέστησε την αλήθεια λέγοντας ότι: διολισθαίνουμε καθημερινά σε αντιδημοκρατικές πρακτικές που εκθέτουν την πατρίδα μας και πνίγουν τους πολίτες. Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το κράτος δικαίου, το Σύνταγμα, και την πρόοδο.

Ο καθηγητής του Ευρωπαϊκού Δικαίου και Συμβούλου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είπε μάλιστα ότι: οι εισαγγελικές και δικαστικές Αρχές και Θεσμοί της ΕΕ συνεργάζονται με τις εθνικές Αρχές στην έρευνα υποθέσεων. Και ΝΑΙ: Η εισαγγελική έρευνα μπορεί και οφείλει να ρίξει φως και να οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις και προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, όπως συμβαίνει σε κάθε ευνομούμενο και δημοκρατικό κράτος.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού πήρε φωτιά. Ήδη η εκπομπή ανέβηκε στο youtube και αναμένετε να ξεπεράσει τις 250χιλιάδες προβολές με τoν ρυθμό του τρέχει ήδη.

ΆΛΛΩΣΤΕ ο παρουσιαστής Σάκης Τζήμας έχει πλέον το δικό του Fan Club με την εκπομπή του να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ