Αρχική » Τηλεθέαση: Θέλουν πλέον να είναι φιλοξενούμενοι του. Η Eκπομπή Δώσε Λύση με τον Σάκη Τζήμα στην τηλεόραση του ASTRATV έσβησε εκπομπές και κανάλια από το… χάρτη – εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια οι προβολές σε youtube, tittok, fb. και live.

Τηλεθέαση: Θέλουν πλέον να είναι φιλοξενούμενοι του. Η Eκπομπή Δώσε Λύση με τον Σάκη Τζήμα στην τηλεόραση του ASTRATV έσβησε εκπομπές και κανάλια από το… χάρτη – εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια οι προβολές σε youtube, tittok, fb. και live.

by billakos

Στο δυναμικό κοινό της πλέον η εκπομπή, η τηλεθέαση της εκπομπής σπάει κάθε ρεκόρ εκτοξεύθηκε στους πίνακες μετρήσεων και έχουν εκατοντάδες χίλιαδες και εκατομμύρια προβολές τα βίντεο της εκπομπής σε youtube. TIKTok, Fb και όχι μόνο με όλα τα υπόλοιπα κανάλια εκπομπές να βυθίζονται.

Αυτή την Τετάρτη με καλεσμένο τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φαραντούρη ήδη στις δύο πρώτες ημέρες η εκπομπή ξεπέρασε τις 64.000προβολές και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ, άλλωστε η εκπομπή με φιλοξενούμενο τον Γέροντα Νεκτάριο Μουλατσιώτη ξεπέρασε σε μια εβδομάδα τις 250.000προβολές , το ίδιο σχεδόν συμβαίνει σε κάθε εκπομπή.

Με φιλοξενούμενο σε άλλη τον Θεοχάρη Δαλακούρα ξεπέρασε το 1.400.000προβολές σε TikTok και 200.000προβολές σε youtube. Οι συγκρίσεις όποιου είναι Φιλοξενούμενος στον Σάκη Τζήμα με άλλες τους εμφανίσεις αποδεικνύουν την τεράστια επιτυχία της εκπομπής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ