Αρχική » Σαρώνει η εκπομπή του Σάκη Τζήμα στην τηλεόραση του ASTRATV και τι δεν σκαρφίζονται οι αντίζηλοι του να κόψουν τις θεάσεις των βίντεών του

Σαρώνει η εκπομπή του Σάκη Τζήμα στην τηλεόραση του ASTRATV και τι δεν σκαρφίζονται οι αντίζηλοι του να κόψουν τις θεάσεις των βίντεών του

by billakos

Μπορεί αρκετά κανάλια και παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών να τον είχαν προγράψει (θανάτωση αντιπάλων- δίωξη; αντιπάλων με μη νόμιμες διαδικασίες ), ο Σάκης Τζήμας οι επιχειρηματίες οι τηλεθεατές, οι πολιτικοί και όχι μόνο ωστόσο βλέπουν την εκπομπή του να σαρώνει.

Γνωστός πλέον ο παρουσιαστής δεν συνηθίζει να μασάει ή να στρογγυλεύει τις απόψεις του, παρουσιάζει την εκπομπή του επί 3,5 χρόνια πλέον στο μεγάλο Θεσσαλικό κανάλι του ASTRATV κάθε Τετάρτη 22:30 κόντρα σε όλα ακόμη και στο Champions League. Η διαρκώς ανοδική τάση που καταγράφει στην τηλεθέαση αλλά και στα social media, είναι ενδεικτική της τάσης που επικρατεί στην κοινωνία, για στροφή σε εκπομπές με φωνές με περισσότερο ανεξάρτητους διαύλους ενημέρωσης.

Την ίδια ώρα, άλλα κανάλια χάνουν διαρκώς έδαφος και αξιοπιστία, με τις ενημερωτικές και όχι μόνο εκπομπές τους με ακραίες φωνές να πιάνουν πάτο. Τα δε βίντεο των εκπομπών του τα σπάνε σε Youtude, TikTok, Fb και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ