Αρχική » Έκανε την διαφορά η εκπομπή του Σάκη Τζήμα που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ απο το μεγαλύτερο Θεσσαλικό κανάλι ASTRATV στηρίζει ευάλωτους και όχι μόνο με οικοκομική βοήθεια για το Πάσχα και κάθε Τετάρτη

Έκανε την διαφορά η εκπομπή του Σάκη Τζήμα που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ απο το μεγαλύτερο Θεσσαλικό κανάλι ASTRATV στηρίζει ευάλωτους και όχι μόνο με οικοκομική βοήθεια για το Πάσχα και κάθε Τετάρτη

by billakos

Η εκπομπή Δώσε λύση με τον Σάκη Τζήμα της τηλεόρασης του ASTRΑTV κάνει την διαφορά , συνεχίζοντας την παράδοση της οικονομικής βοήθειας για το Πάσχα μεσω των κληρώσεων προς ευάλωτους συμπολίτες μας και τηλεθεατές. Η τεράστια επιτυχία της εκπομπής όπως αυτό δείχνουν όλες οι μετρήσεις σε live, youtube, TikTok, fb και όχι μόνο, με συνολικές προβολές που ξεπερνούν τα 32.000.000 συνολικά, αποδεικνύουν περίτρανα την τεράστια επιτυχία της.

Ο Σάκης Τζήμας και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν αυτή την τεράστια επιτυχία ΣΑΝ να μην υπάρχει και θέλουν να προσεγγίζουν όσο το δυνατόν περισσότερους τηλεθεατές δίδοντας τους βήμα για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις δανειακές τους υποχρεώσεις,την ακρίβεια, την δικαιοσύνη, τους πολιτικούς και την πολιτική τους.

Ήδη έχουν διασωθεί εκατοντάδες κατοικίες και οικογένειες. Αυτό όμως που κανείς δεν είχε προβλέψει ήταν η ασταμάτητη οικονομική βοήθεια προς τους ευάλωτους πολίτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ