Αρχική » Σκληρή δήλωση Σάκη Τζήμα για την Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου, ” Κοιτάξτε τα του οίκου σας και αφήστε τους Πρωτοδίκες, Εφέτες, Δικαστές και Εισαγγελείς να κάνουν την δουλειά τους.

Σκληρή δήλωση Σάκη Τζήμα για την Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου, ” Κοιτάξτε τα του οίκου σας και αφήστε τους Πρωτοδίκες, Εφέτες, Δικαστές και Εισαγγελείς να κάνουν την δουλειά τους.

by billakos

Η εκπομπή του Σάκη Τζήμα δίδαξε τα νομικά περί των δανείων.

Ακόμη αποκάλυψε και έκανε μήνυση ο ίδιος ο παρουσιαστής σε Αεροπαγίτη για μεροληψία, παράβαση καθήκοντος, υπέρβαση εξουσίας και έπαιτε συνέχεια με αγωγές για κακοδικία και δόλο για όλη την σύνθεση που εξέδωσε την μεροληπτική απόφαση.

Ο παρουσιαστής τόνισε οτι  θα τρέχουν και αυτοί και οι οικογένειές τους στα Ελληνικά και Ευρωπαικά δικαστήρια όσες φορές και εάν χρειαστεί.

Πρόσθεσε επίσης ότι όταν Αεροπαγίτες δεν σέβονται ανήλικα και βοηθούν τράπεζες θα με έχουν απέναντι τους.

Εδώ δεν έχουν να κάνουν με την απόφασή τους την 1/2023 που εξέδωσαν, ΕΧΟΥΝ να κάνουν με έναν έμπειρο σύμβουλο τραπεζοασφαλιστικών και με στοιχεία μη ανατρέψιμα.

Επιπρόσθετα τόνισε ότι οι τράπεζες και τα funds και όσοι βοήθησαν επι των άνω αποφάσεων θα πατήσουν μαύρο χιόνι.

Εδώ δεν έχουν να κάνουν με κάποιους που τους τρέμουν διότι, φοβούνται επειδή δεν έχουν λεφτά. Εδώ θα αποδοθεί δικαιοσύνη θέλουν δεν θέλουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ