Αρχική » Επιχειρηματίας με αμιγώς Eλληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων σε νησιά,, έκανε πρόταση βόμβα εκατομμυρίων στον Σάκη Τζήμα.

Επιχειρηματίας με αμιγώς Eλληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων σε νησιά,, έκανε πρόταση βόμβα εκατομμυρίων στον Σάκη Τζήμα.

by billakos

Πολύπλευρο το ενδιαφέρον μετα την ανακοίνωση της έναρξης της εκπομπής Δώσε Λύση με τον Σάκη Τζήμα που αναμένεται τον άλλο μήνα.

Η φήμη της εκπομπής και του παρουσιαστή πλέον γνωστή στο Πανελλήνιο, αφού επιχειρήσεις και νοικοκυριά βρήκαν λύσεις στα δανειακά τους προβλήματα απο την εκπομπή αλλα και απο τον πλέον πολύπειρο Σάκη Τζήμα.

Μάλιστα εδώ και καιρό μεγαλοεπιχειρηματίας με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε νησιά, προσπαθεί να πείσει τον Σάκη Τζήμα να δεχθεί να αναλάβει την εξυγίανση των ξενοδοχειακών του μονάδων, αφού επι σειρά ετών μεγάλα γραφεία ΔΕΝ τα κατέφεραν.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο ίδιος, αφού δεν θέλει να αφήσει τον κόσμο που τον στήριζει επί 3,5 και πλέον χρόνια στην τηλεοράση.
Μπορεί να τα συνδυάσει όλα αυτά; Τηλεόραση – Βρυξέλλες – Δάνεια και όχι μόνο!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ