Αρχική » Σάκης Τζήμας:Eίχα υποχρέωση άλλα έχω και την εμπειρία να προστατέψω τίμιους δικαστές Πρωτοδίκες και Εφέτες στις δίκαιες τους αποφάσεις ΚΑΙ να μηνύσω Αεροπαγίτες.

Σάκης Τζήμας:Eίχα υποχρέωση άλλα έχω και την εμπειρία να προστατέψω τίμιους δικαστές Πρωτοδίκες και Εφέτες στις δίκαιες τους αποφάσεις ΚΑΙ να μηνύσω Αεροπαγίτες.

by billakos

Σε νέα μήνυση προχωρά ο γνωστός σύμβουλος, αυτή την φορά κατά όλης της συνθέσεως επί αποφάσεως που εξέδωσαν , αγνοώντας ακόμη και το ΣτΕ πέραν των άλλων. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε και κανέναν δηλώνει ΔΙΟΤΙ γνωρίζω θεωρώ τα Τραπεζικά πολύ καλά, αυτό άλλωστε έχει κριθεί από πολλά δικαστήρια και δικαστές που δίκασαν επί της ουσίας .

Ιερή υποχρέωση όλων μας να προστατεύουμε ΑΞΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ και αυτό το κάνεις με το να αναδεικνύεις τα λάθη ακόμη και ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΩΝ ποσό δε μάλλον όταν η ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ δικαστών η αυτοεξαίρεση σε αυτό τον βαθμό πρέπει να είναι παράδειγμα για τους κατώτερους στην τάξη δικαστές.

Ευτυχώς υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τόνισε ΚΑΙ μην πει κανείς ότι σέρνουμε την χώρα μας εκεί άδικα, ΔΙΟΤΙ το άδικο είναι ΑΛΛΟ δηλαδή η μη ορθή απονομή δικαιοσύνης και ΟΧΙ η προσπάθεια του κάθε πολίτη να βρει το δίκαιό του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ