Αρχική » Οι τηλεθεατές τoν θέλουν και το καλοκαίρι.Ο Σάκης Τζήμας κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό το 2023, σημειώνοντας απίστευτες πρωτιές στην εκπομπή του, ενώ διατήρησε τα σκήπτρα του και φέτος.

Οι τηλεθεατές τoν θέλουν και το καλοκαίρι.Ο Σάκης Τζήμας κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό το 2023, σημειώνοντας απίστευτες πρωτιές στην εκπομπή του, ενώ διατήρησε τα σκήπτρα του και φέτος.

by billakos

Η εκπομπή μεταδίδετε κάθε Τετάρτη στις 22:30 απο το μεγαλύτερο κανάλι της Θεσσαλίας τον astra .

Τόσο ο Σάκης Τζήμας, οι συνεργάτες του και το κανάλι και τα όσα η εκπομπή του προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό όπως η έγκυρη ενημέρωση με έναν διαφορετικό ασυνήθιστο εως τώρα τηλεοπτικά τρόπο, όσο και στην απαραίτητη βοήθεια σε ευάλωτους και όχι μόνο, συνδιαζόμενα όλα αυτά με ψυχαγωγία, γεγονός που αποτυπώθηκε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, οι οποίοι δεν τον εγκατέλειψαν καθ’ όλη τη διάρκεια των 3,5 ετών και του χάρισαν την πρωτιά, ως δε και απίστευτες προβολές που έχουν τα βίντεο της εκπομπής του σε youtube, tiktok, fb κλπ.

Στην πιο απαιτητική και ανταγωνιστική ίσως χρονιά των τελευταίων ετών, για τα κανάλια της Θεσσαλίας και όχι μόνο, επέδειξε αξιοζήλευτη σταθερότητα στους πίνακες τηλεθέασης και σε όλα τα social media διατηρώντας τα ποσοστά του υψηλά ακόμη και σε περιόδους κόντρα σε αγώνες του Champions League που και όπως λένε οι φανατικοί τηλεθεάτες του και οπαδοί, στην μια τηλεόραση αγώνα και στην άλλη ή στο κινητό το ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ με τον Σάκη Τζήμα.

Απόδειξη πως η εκπομπή του αποτελεί σταθερή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού και τα χιλιαδες πλέον μηνύματα ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Η εξαιρετική επίδοση της εκπομπής στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού έκανε την διαφορά και το κανάλι κέρδισε χιλιάδες νέους τηλεθεατές και ακόλουθους σε youtube, tiktok, fb και όχι μόνο.

Δυνατό χαρτί της εκπομπής είναι οι κληρώσεις, οι επιτυχίες για την διάσωση κατοικιών ευάλωτων νοικοκυριών και επιχειρίσεων, οι δικαστικές επιτυχίες απέναντι στα funds, άλλα και οι μοναδικές πληθωρικές γνώσεις του παρουσιαστή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως κερδίζει πάντα τους δικαστικούς αγώνες και έχει βρει το κουμπί του εξωδικαστικού δια ζώσης με τα funds.

Όλα αυτά του χάρισαν την πρωτιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ