Αρχική » Σύμπλευση για απανθρακοποίηση της ναυτιλίας – Συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη με τον αντιπρόεδρο του ομίλου CSSC

Σύμπλευση για απανθρακοποίηση της ναυτιλίας – Συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη με τον αντιπρόεδρο του ομίλου CSSC

by billakos

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της Capital Maritime & Trading Corp Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε χθες, Τετάρτη, με αντιπροσωπεία του ναυπηγικού ομίλου CSSC με επικεφαλής τον αντιπρόεδρό του Du Gang, με αφορμή την παραγγελία ύψους 800 εκατ. δολ. έξι δεξαμενοπλοίων τύπου VLCC στο Ναυπηγείο Dalian.

Αυτά τα πλοία είναι πρωτοποριακά, καθώς υποστηρίζουν τις τελευταίες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και, το πιο σημαντικό, έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν LNG ως καύσιμο, μειώνοντας τις εκπομπές άνθρακα κατά περισσότερο από 25%.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της Capital Maritime & Trading Corp Βαγγέλης Μαρινάκης με την αντιπροσωπεία του ναυπηγικού ομίλου CSSC με επικεφαλής τον αντιπρόεδρό του Du Gang

Σύμπλευση για απανθρακοποίηση της ναυτιλίας

Είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά τόσο για την Capital όσο και για τον όμιλο CSSC, καθώς συμπλέουν στις προσπάθειές τους για απανθρακοποίηση της ναυτιλίας.

Παράλληλα οι δύο άνδρες συζήτησαν ευκαιρίες για περισσότερη συνεργασία στο εγγύς μέλλον, συμβάλλοντας περαιτέρω στις οικονομικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Από τη συνάντηση του πρόεδρος και ιδρυτής της Capital Maritime & Trading Corp Βαγγέλη Μαρινάκη με την αντιπροσωπεία του ναυπηγικού ομίλου CSSC

Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ