Αρχική » Σαρώνει η εκπομπή του Σάκη Τζήμα και το τηλεοπτικό κανάλι του astra, 9.000 νέοι ακόλουθοι σε 3,5 μήνες στο youtube και 13.000 συνολικά την ώρα που αυτό έχει να συμβεί δεκαετίες πριν σε πολλά κανάλια και έπεται συνέχεια.

Σαρώνει η εκπομπή του Σάκη Τζήμα και το τηλεοπτικό κανάλι του astra, 9.000 νέοι ακόλουθοι σε 3,5 μήνες στο youtube και 13.000 συνολικά την ώρα που αυτό έχει να συμβεί δεκαετίες πριν σε πολλά κανάλια και έπεται συνέχεια.

by billakos

Ο Σάκης Τζήμας δε προσπάθησε να μιμηθεί και να ακολουθήσει τις τάσεις που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, αλλά δημιούργησε μια διαφορετική εκπομπή που την μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό του, σχολιάζοντας τα δρώμενα με έναν διαφορετικό δικό του τρόπο και είναι αυτός που φυσικά τον εκφράζει.

Ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η εκπομπή του περιέχει θέματα τα οποίο είναι ελκυστικά, ενημερωτικά και έχουν ταυτόχρονα διασκεδαστικό περιεχόμενο, οι δε επιτυχίες του στα θέματα που απασχολούν εκατομμύρια Ελλήνων τα δάνεια – τα οικονομικά προβλήματα – η ακρίβεια και οι κληρώσεις σε κάθε εκπομπή του όπου βοηθάνε οικονομικά ευάλωτους , έφτασαν την εκπομπή του στην κορυφή, με 200.000 και πλέον προβολές έκαστος σε κάθε εκπομπή του που ανεβαίνει στο youtube.

Συμπληρωματικά με 1.000.000 προβολές και πλέον σε κάθε ανάρτηση του στο tiktok, με χιλιάδες στο facebook και όχι μόνο.

Στη σημερινή και ψηφιακή εποχή, οι τηλεθεατές είναι περισσότερο απαιτητικοί από ποτέ και επιθυμούν συνεχώς νέο περιεχόμενο και θέματα στις εκπομπές

Φυσικά το θέμα ειναι να έχεις επιτυχίες πάνω στα θέματα αυτά.

Πρέπει δηλαδή να συμβαδίζεις με τους ρυθμούς των νέων απαιτήσεων των τηλεθεατών. Η συνέπεια όπως δηλώνει ο Σάκης Τζήμας είναι το κλειδί για την ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης με τους τηλεθεατές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ