Αρχική » Κι άλλη επίθεση του Σάκη Τζήμα στην ηγεσία του Αρείου Πάγου έχουν στον κόρφο τους φίδια και ασχολούνται με την υπόθεση Λύτρα…

Κι άλλη επίθεση του Σάκη Τζήμα στην ηγεσία του Αρείου Πάγου έχουν στον κόρφο τους φίδια και ασχολούνται με την υπόθεση Λύτρα…

by billakos

Η πειθαρχική δίωξη θα δικαιολογείτε μόνο αν υπήρχαν φαινόμενα μεριληψίας, βαρύτατης αμέλειας, δόλου, υπέρβαση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος εκ μέρους του δικαστικού λειτουργού, όπως ΕΚΑΝΕ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗΣ και όλη η σύνθεση ΤΗΣ, βέβαιης απόφασης του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ μεροληψίας, αφού παραβιάστηκαν πέραν των άλλων οι νόμοι ΑΚΟΜΗ και για ανήλικα παιδιά.

Με όλα αυτά τα φαινόμενα της ηγεσίας του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, προσβάλλονται οι κανόνες του κράτους δικαίου αλλά και το δικαιοδοτικό όργανο.

Οπως επίσης και το έργο των δικαστών, που είναι οι Πρωτοδίκες και οι Εφέτες οι οποίοι αποφάσισαν επί της ουσίας και ΟΧΙ μεροληπτικά όπως το ανώτατο δικαστήριο για το χατήρι ενώς ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΗ.

Τώρα που οι υπόλοιποι σύνθεση συνταξιοδοτείτε θα τρέχουν σε πληθώρα δικών εναντίον τους. Ο δε εισηγητής έχει ήδη μηνυθεί και τον περιμένουν και άλλες εκπλήξεις όπως και άλλους γύρω από αυτόν σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σάκη Τζήμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ