Αρχική » Απίστευτο!!! 400.000 προβολές ο Σάκης Τζήμας στο Youtube. Το τρένο του Δώσε Λύση σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

Απίστευτο!!! 400.000 προβολές ο Σάκης Τζήμας στο Youtube. Το τρένο του Δώσε Λύση σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

by billakos

Συνεχίζει να σαρώνει το Δώσε Λύση του Σάκη Τζήμα ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι.

400.000 προβολές σε βίντεο της εκπομπής του Σάκη Τζήμα στο Youtube, που εκτόξευσε την τηλεθέαση του astratv του μεγαλύτερου καναλιού της Θεσσαλίας, αφήνοντας πισω ετη φώτος όλους τους υπόλοιπους, βασικούς «αντιπάλους».

Οι προβολές ειναι ρεκόρ για την τοπική και Περιφερειακή τηλεόραση και εξίσου ζηλευτά για τα Πανελλαδικής εμβέλειας.
Ελάχιστες εκπομπές ίσως και μηδενικές να έχουν καταφέρει αυτα τα νούμερα σε μία σεζον, νούμερα που το Δώσε Λύση και ο Σάκης Τζήμας μόνο μπορούσαν να φέρουν.

Τα νούμερα είναι ακόμα πιο υψηλά σε βίντεο στο tiktok στο «δυναμικό κοινό» ηλικίας 17-70 όπου φτάνει σε κάθε βίντεο απο 300.000 προβολές εώς και  1.500.000 προβολές και με πολλά βίντεο με πάνω από 1.000.000 προβολές.

Ενώ μεταξύ 22:30 – 24:00 κάθε Τετάρτη που μεταδίδεται η εκπομπή από το μεγάλο κανάλι της Θεσσαλίας , έχει καταφέρει να αγγίξει απίστευτα νούμερα στο live.

Όλα δείχνουν ότι σίγουρα για το κανάλι astra θα είναι κάθε χρονιά και καλύτερη. Ο Σάκης Τζήμας κατάφερε να προσελκύσει μεγάλο ποσοστό του κοινού σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, αφού στην εκπομπή του μαθαίνεις αλήθειες ΚΑΙ ο ίδιος αγαπήθηκε για όλα αυτά που προσφέρει και αναφέρει στην εκπομπή του, βοήθωντας οικονομικά πολλούς δανειολήπτες, ευάλωτους, ιδρύματα κλπ.  με τις μεγάλες κληρώσεις που για πρώτη φόρα ξεκίνησε ο ίδιος σε επαρχιακό κανάλι.

Εδω το δημοφιλή βίντεο της εκπομπής με τις 400.000+ προβολές
Απολάυστε το:
https://www.youtube.com/watch?v=nFCpu7VL2tI

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ